No deixis que els ciberatacs afectin al teu rendiment empresarial

In2 ofereix a les Pimes una innovadora tecnologia de HP per assegurar entorns protegits contra ciberatacs

Informàtica industrial (IN2), empresa amb més de 30 anys d’experiència en oferir les millors solucions tecnològiques i de gestió per les Pimes ofereix al mercat la nova gamma d’impressores i fotocopiadores HP amb la innovadora tecnologia que permet assegurar entorns protegits contra ciberatacs.

Tot i no ser massa conegut les fotocopiadores connectades a una xarxa empresarial solen ser una de les peces més dèbils dins dels entorns de seguretat en les infraestructures I.T. i que poden afectar negativament al seu bon funcionament.

HP mitjançant la campanya “The Wolf” pretén conscienciar i demostrar perquè les empreses han de protegir les seves impressores. Mitjançant una sèrie protagonitzada per l’actor Christian Slater simula ciberatacs sistemàtics a una empresa aprofitant-se de la vulnerabilitat d’ordinadors i impressores mal protegides.

Segons Sebastià Pascual, director de IN2, cada dia els ciberatacs estan afectant a més empreses, apart de fer-ho a nivell de consumidors, i és necessari que les companyies es donin compte de la importància que te disposar d’un entorn de treball segur, ja que cada cop són més els dispositius connectats i això fa que creixin exponencialment els perills”.

IN2 treballa per oferir solucions reals que assegurin els dispositius, les dades i les identitats i per això confiem en marques líders del mercat com HP que son innovadores en presentar noves solucions per assegurar la connectivitat dels seus aparells informàtics.

Més info a: www.in2sa.es