Venda equipament informàtic

Maquinari

Microinformàtica

IN2 fa més de 30 anys que és líder en la distribució de tot tipus de material tecnològic de primeres marques.

En Informàtica Industrial oferim als nostres clients les millors solucions de la mà dels millors fabricants i l’ajudem a escollir l’equip informàtic més adequat a les seves necessitats.

PC

venda de pc d'empresa

El nostre coneixement amb els anys de trajectòria que portem i les corresponents certificacions amb els fabricants, ens permeten oferir-li un ampli assessorament sobre què gammes de productes són més adequats a les seves necessitats.

En IN2 li oferim des PC, portàtils, estacions de treball, thinclients (terminals) i tot això de la mà dels millors fabricants com HP, Dell o Lenovo entre d’altres.

Servidors

Els nostres tècnics són conscients que per al bon funcionament de la seva empresa és necessari comptar amb una infraestructura d’IT adequada.

Per això des IN2 li oferim assessorament, li gestionem i configurem el servidor i li oferim les millors solucions del mercat.

En Informàtica Industrial només treballem amb tecnologies innovadors i eficaços per assegurar-li que les seves infraestructures siguin les més eficients.

venda de servidors

Mòbils

venda de mòbils empresarials

Les necessitats de mobilitat a les empreses són avui per avui imprescindibles per garantir una correcta comunicació entre els diferents departaments.

IN2 li ofereix un servei d’assessorament en tot tipus de dispositius de mobilitat, a més de la venda de smartphones i tablets de les millors marques.

Informàtica Industrial li garanteix que amb les seves solucions estarà sempre connectat amb diferents dispositius des de qualsevol lloc.

Programari

Disposar sempre del programari actualitzat li permet estar al dia i gaudir de totes les funcionalitats dels programes informàtics que necessita per a la gestió de la seva companyia.

En IN2 li oferim una àmplia gamma de programes informàtics ja siguin de Microsoft o d’altres fabricants, adaptant-los sempre a cada tipus d’empresa o entitat, segons siguin les seves necessitats.

Veeam-Backup int

El servei que li ofereix IN2 li permetrà realitzar les còpies de seguretat del seu sistema de virtualització d’una forma ràpida i amb una gestió molt senzilla.

Les seves còpies seran consistents, no necessiten d’agents addicionals, podrà realitzar-les en calent i serà compatible per qualsevol sistema operatiu, ja sigui Windows, Linux, etc.

Informàtica Industrial li assegura la recuperació a nivell d’arxiu i podrà guardar còpies de seguretat tant en un sistema local com en un proveïdor extern.

Llicències

Sistemes operatius, correu electrònic, fulls de càlcul, processadors de text, programes de gestió, navegadors … són algunes de les eines bàsiques i imprescindibles del dia a dia a les companyies, que faciliten la seva feina, així com l’ús adequat dels equipaments informàtics .

El programari que dóna vida als seus equips (firmware) requereix d’una constant actualització i renovació que podrà aconseguir gràcies al servei de IN2 de posada al dia de les llicències corresponents.

Per tenir-ho tot sota control, ja sigui si s’ha adquirit en propietat i es requereix una actualització periòdica de llicències o si s’ha contractat en lloguer o pagament per ús, Informàtica Industrial compta amb una metodologia que l’allibera d’aquesta preocupació.

SQL Server

SQL Server és un sistema d’administració de base de dades relacionals desenvolupat per Microsoft.

Li oferim un servei que li facilitarà la configuració, la utilització i l’escalat de les implementacions de SQL Server.

A Informàtica Industrial ens ocuparem de les tasques d’administració de bases de dades que tant de temps consumeixen, així com l’aprovisionament, les còpies de seguretat dels pegats de programari, el monitoratge i l’escalat del maquinari.

Terminal server

venta de licencias terminal server

Poder accedir al seu servidor central des de qualsevol lloc li permetrà poder treballar com si estiguessis a l’oficina de la seva empresa.

IN2 li ofereix el servei d’implementació en el seu Servidor de Terminal Server, realitzant les configuracions necessàries per al seu correcte funcionamen

Informàtica Industrial, a més, li garanteix la seguretat del seu sistema.

Antivirus

Protegeixi la seva xarxa de les possibles intrusions, provinents del correu electrònic o per l’accés a pàgines no fiables d’internet; tècniques cada dia més habituals per a infectar als seus equips.

IN2 aconsella NOD32, un antivirus àgil, segur i poc intrusiu per a ser utilitzat de forma habitual és els seus equips de la xarxa corporativa. Un antivirus no ha de penalitzar el rendiment del seu equip.

Informàtica Industrial realitza la implementació del seu antivirus d’una forma ràpida i eficaç.

Consumibles i Accessoris

En l’era dels grans proveïdors “on line”, els departaments de compres de les empreses troben a faltar proveïdors que els aconsellin “la teva digues el que necessites i jo et buscaré el que millor s’adapta a les teves necessitats”.

A Informàtica Industrial estem orgullosos d’afirmar que empreses amb una alta reputació ens tinguin catalogats en aquesta categoria de proveïdors i per això cada dia ens esforcem en aconseguir els serveis al nostre catàleg de consumibles i accessoris.

El cable estrany, els suports impossibles, la peça que no existeix, la pantalla extrema, la solució mai vista, es converteixen per uns dies al nostre focus d’atenció fins que li donem una solució al client. Per IN2 no hi ha missió impossible.

consumibles

Per als clients que no tenen els seus equips d’impressió en modalitat de pagament per ús, IN2 li subministrarà consumible original de primeres marques amb terminis de lliurament que estan entre les 4h i les 48h.