Consultoria informàtica

Emmagatzematge

Actualment les necessitats d’emmagatzematge de dades en les empreses estan creixent entre el 40 i el 60% anuals.

En IN2 conscients d’aquesta necessitat l’ajudarem a escollir la millor estratègia per a l’emmagatzematge segur de totes les seves dades, en infraestructura pròpia del client en el núvol (cloud) sempre de la mà dels millors proveïdors d’aquests serveis i a preus econòmicament competitius que s’adaptin a les seves necessitats.

Virtualització

La virtualització de servidors és una tecnologia que permet segmentar un servidor físic en diversos servidors virtuals i això aporta un important estalvi de costos, alhora que augmenta la seguretat i l’eficiència en la gestió.

L’experiència d’IN2 en aquest entorn, amb instal·lacions que funcionen des de fa més d’una dècada, ens permet oferir-li una gran optimització de recursos del que eliminarà molts elements que poden ser innecessaris i encarir les seves instal·lacions.

Les solucions d’Informàtica Industrial li permetran un creixement sostenible que s’adapti a les seves necessitats reals, tant actuals com futures alhora que li assegurarà un estalvi en el consum energètic.

Còpies de seguretat internes i externes

Mantenir un sistema de còpies de seguretat en les empreses és una necessitat actual que no sempre garanteix la recuperació de totes les dades.

Amb IN2 tindrà les millors solucions per a les seves còpies de seguretat que poden combinar la infraestructura en les seves pròpies instal·lacions o els recursos en línia, sempre amb la possibilitat que IN2 supervisi tot el procés.

El servei d’Informàtica Industrial és senzill d’utilitzar i li garantim que les seves dades estaran sempre disponibles, asegurades i actualitzades, complint en tot moment amb la RGPD.

Xarxes i cablejat

Les xarxes utilitzen el cablejat per a distribuir la informació i en funció de les característiques de la instal·lació, les distàncies a cobrir i el tipus d’equips a connectar s’han d’usar diferents tipus de cables certificats o bé optar per solucions sense fils. 

En IN2 dispossem del personal tècnic per certificar la instal·lació més adequada a cada necessitat.

Per assegurar la correcta interconnexió dels equips, en Informàtica Industrial, recomanem utilitzar sempre switches, gateways o routers de prestigioses marques, com HP, Dell o Cisco.

Ofimàtica

La Ofimàtica són els programes que són utilitzats en oficines i ens donen la possibilitat de crear, transmetre i emmagatzemar tot tipus d’informació necessària per desenvolupar el treball.

IN2 recomana la utilització de l’Office 365 ja que millorarà considerablement el funcionament dels seus equips de treball i els hi permetrà l’accés a les seves dades actualitzades amb i sense connexió, en tots els llocs i des de tots els dispositius.

Aprofiti ara aquesta versió de l’Office amb les millors condicions econòmiques i la garantia d’actualització permanent.

Seguretat perimetral

Seguretat perimetral

Actualment els ciberatacs s’estan convertint en un dels grans problemes de seguretat i de funcionament dels equips informàtics i dels departaments d’IT que els gestionen.

En IN2 li garantim la seguretat de les seves infraestructures davant d’atacs externs i interns mitjançant tallafocs que bloquegin els atacs que puguin patir.

Les solucions de seguretat perimetral (SonicWall, Antivirus, etc.) d’Informàtica Industrial li permetran treballar a través d’un canal segur (VPN) que li assegurarà tant la inviolabilitat de la seva informació com la continuïtat del seu treball. 

Rentings tecnològics

El Renting li ofereix poder disposar de tots els serveis tecnològics amb una única quota mensual, alliberant part dels seus recursos cap a altres activitats, així com poder estructurar el pagament com a millor s’adapti a les seves necessitats.

En IN2 li oferim una solució de rènting fàcil, flexible i adaptable a les necessitats canviants del seu negoci.

En Informàtica Industrial cobrim integrament la totalitat del seu projecte tecnològic amb productes, programes, apps i serveis, tot des d’una única factura.