Manteniment informàtic

Presencial

Bona part de la productivitat d’una empresa es basa en el correcte funcionament dels seus sistemes informàtics.

Conscients d’aquesta necessitat, en IN2, els oferim un servei en el qual reduirem al mínim les incidències, gràcies a la realització d’uns manteniments presencials que li garantiran el seu correcte funcionament, evitant problemes de productivitat o eficiència en la seva empresa. 

El mercat potencial d’Informàtica Industrial és el Vallès i Barcelonès i dins d’aquest territori la nostra capacitat d’actuació presencial amb personal qualificat és de menys de 4 hores.

manteniment presencial

Remots

manteniment remot

L’accés remot li permet reduir els seus costos i millorar els temps de resolució d’incidències.

Ara IN2 li ofereix el millor servei de manteniment informàtic per a Empreses amb Monitorització de sistemes 24 hores els 7 dies de la setmana i Suport telefònic 8×5.

Els serveis d’Informàtica Industrial de suport remot li asseguren un temps de resposta pràcticament immediat des de la primera trucada.

Preventiu

Si li preocupa que el seu equip informàtic estigui sempre al dia o que pugui estar a punt de patir una avaria o que perdi capacitat ara les nostres solucions li permetran estar tranquil i confiat.

IN2 dedica un gran esforç al manteniment preventiu oferint uns serveis de primer ordre.

Informeu-vos dels nostres contractes de manteniment que preveuen aquest manteniment preventiu i podrem anticipar-nos a moltes d’aquestes possibles incidències.

manteniment preventiu

Reactiu

manteniment reactiu

No poden encendre el seu ordinador o al seu servidor se li ha encès la llum vermella o una tempestat ha provocat danys importants en la seva infraestructura?

Conscients dels problemes que aquesta situació pot provocar IN2 ha dissenyat diferents plans d’acció basats en contractes de manteniment a mida amb els quals fixarem un temps de resposta o recordarem el nivell del servei segons les seves necessitats.

Amb les solucions d’Informàtica Industrial segurs que se sentirà segur davant de qualsevol contratemps.

Extensions garantia primeres marques

Avui les garanties de molts equips només són de dos anys i aquestes no cobreixen sempre totes les necessitats de les empreses.

En IN2 només treballem amb els millors proveïdors de peces de recanvi de les primeres marques el que ens permet oferir-li ampliacions de garantia de servidors, equips d’emmagatzematge i connectivitat a preus molt competitius.

A més, els nivells de Servei d’Informàtica Industrial arriben temps de resposta de fins a 4 hores, 24X7 amb el valor afegit del tracte personal d’una empresa físicament propera.

extensions de garantia