Outsourcing de serveis informàtics

Migració de dades

La migració de dades és el procés de transferir les dades d’un equip a un altre quan tenim la necessitat de canviar aquests equips, o bé mentre es practiquen les modificacions necessàries a la base de dades o en l’aplicació que els gestiona.

IN2 li ofereix un servei de migració personalitzada amb una coordinació i gestió del projecte amb mitjans propis i amb una interferència mínima en el dia a dia de la seva empresa.

Mitjançant l’outsourcing que li ofereix Informàtica Industrial podrà utilitzar els nostres serveis tècnics que s’integraran en la seva estructura ajudant-lo i sumant esforços de forma conjunta.

 

Migració de dades

Actualització d’equips informàtics

 

Actualització d’equips informàtics

La renovació i actualització dels equips informàtics és una de les necessitats de qualsevol empresa.

Des de IN2 li oferim els serveis de: actualització dels seus equips, renovació dels mateixos, traspàs d’informació, actualització del seu sistema operatiu o d’altres aplicacions, millora de la connectivitat, etc.

Amb aquest servei d’Informàtica Industrial li oferim la possibilitat de gestionar la destrucció de dades o equips obsolets, així com l’enviament certificat al gestor de residus. Amb el nostre servei s’allargarà de forma senzilla la vida dels seus equips.

Help Desk

Les necessitats de tenir una assistència tècnica immediata han portat a moltes empreses a haver de contractar Serveis de Help Desk remot.

Des de IN2 li garantim un servei de Help Desk d’assistència remota de primer nivell amb un suport immediat i sempre d’una manera eficaç, senzilla i segura.

Es tracta d’un recurs informàtic que Informàtica Industrial posa a la seva disposició i que li permetrà gestionar qualsevol tipus d’incidència de la forma més àgil possible.

 

Help Desk