Nota legal

AVÍS LEGAL

Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, que és titular INFORMATICA INDUSTRIAL, SA. La navegació pel lloc web de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA s’atribueix a la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les condicions en aquest Avís Legal, que poden ser modificades. El present informe legal, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i del present Avís Legal. Vostè respondrà davant INFORMATICA INDUSTRIAL, SA o enfront dels tercers, dels danys i perjudicis que es produeixin com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Identificació i comunicacions

INFORMATICA INDUSTRIAL, SA, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és: INFORMATICA INDUSTRIAL, SA

El seu CIF és: A58193079

El seu domicili social és a: VOLTA, 202 – (08226) TERRASSA

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició mitjans de contacte específics en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que es realitzen a INFORMATICA INDUSTRIAL, SA es consideren eficaços, amb caràcter general, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

Condicions d’accés i utilització

Vostè Garanteix la Autenticitat i actualitat de tots aquelles dades que comuniqui a INFORMATICA INDUSTRIAL, SA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que feu.

Vostè es compromet expressament a fer ús adequat dels continguts i serveis d’INFORMATICA INDUSTRIAL, Sa, entre d’altres:

Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

Introduir a la xarxa virus informàtic o realitzar activitats susceptibles d’alterar, fer malbé, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés a altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant l’ús dels recursos informàtics a través dels programes informàtics INFORMATICA INDUSTRIAL, SA que presta els seus serveis.

Intentar accedir a dades d’altres persones o àrees restringides dels sistemes informàtics de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA o de tercers i, si s’escau, extreure informació.

Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA o de tercers.

Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

Reproduir, copiar, distribuir, posar una disposició o qualsevol altra forma, automàticament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular.

Demanar dades amb finalitats publicitàries i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic, són propietat de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA, sense que es pugui entendre com cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, vostè pot accedir a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i les declaracions, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits es converteixin en un servidor. Cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareix en el lloc web són propietat de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA, sense que es pugui entendre que l’ús o accés al mateix s’atribueix el dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de les relacions entre INFORMATICA INDUSTRIAL, SA i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació ni la participació de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que s’han establert correctament en una base de dades han estat autoritzades prèviament per escrit a INFORMATICA INDUSTRIAL, SA. En tot cas, l’hiperenllaç obté l’accés a la pàgina d’inici del nostre lloc web, s’abstreuen de realitzar les declaracions falses, les inexactes o les incorrectes sobre INFORMATICA INDUSTRIAL, SA, o els continguts il·lícits, contraris a les bones costums i d’ordre públic.

 

INFORMATICA INDUSTRIAL, SA no es responsabilitzarà de l’ús que cada usuari li doni als materials en una posició en aquest lloc web ni en les activitats que es realitzin en base a les mateixes.

Exclusió de garanties i de responsabilitat

INFORMATICA INDUSTRIAL, SA exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència dels vicis i els defectes de tota la classe de continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’ha accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.

La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, la manera d’exemple, la informació industrial, no es responsabilitza dels drets de tercers, ni dels drets de propietat intel·lectual ni industrial, els drets a l’honor, la intimitat personal i familiar, la pròpia imatge , així com la Normativa en matèria de competència desleal i publicitat il·lícita.

Així mateix, INFORMATICA INDUSTRIAL, SA declina qualsevol responsabilitat en relació amb la informació que es troba fora d’aquesta web i no gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és la de les dades de l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. INFORMATICA INDUSTRIAL, SA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament ni l’accessibilitat dels llocs enllaçats; El que sí, serà responsable del resultat obtingut. INFORMATICA INDUSTRIAL, SA no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 

Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses al lloc web, haurà de posar-se en contacte amb INFORMATICA INDUSTRIAL, SA identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota la litigiosa part de la pàgina web de INFORMATICA INDUSTRIAL, SA, serà l’aplicació de la legislació espanyola, la competència dels jutjats i tribunals més propers a la seu de (Espanya).

Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no es substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que es produeixen o es publiquen formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que són l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.