IN2 organitzador de la “Cursa de les Ciutats” de Terrassa

Moment de la sortida de la Primera “Cursa de les Ciutats” a Terrassa,

El passat diumenge 4 de novembre es va realitzar la Primera “Cursa de les Ciutats” a Terrassa, de la qual hem estat organitzadors. Sí, també som solidaris i lliurats a la nostra ciutat.

Per desgràcia els pares de dues de les nostres companyes van morir de càncer de pàncrees i vam decidir sumar-nos d’una manera altruista a aquesta iniciativa europea.

La “Cursa de les Ciutats” és una cursa que es fa des de fa alguns anys en altres ciutats i en què el 100% de l’import de les inscripcions es dediquen a projectes d’investigació del càncer de pàncrees.

Entre tots vam aconseguir que més de 1.400 persones se sumessin a la causa aconseguint així el nostre objectiu d’aportar una quantitat significativa per a la propera beca d’investigació.

Durant la nostra presència en l’esdeveniment situat a la “Plaça Nova” de Terrassa vam tenir el plaer de lliurar els nostres regals al sorteig que es va realitzar entre els participants, consistents en un televisor Samsung i un portàtil HP.

Dins de les nostres accions de conscienciació entre els presents, volem destacar la campanya de recollida de missatges d’ànim per als malalts de càncer que pròximament farem arribar a diferents hospitals del nostre territori.

 

Missatges d'ànim dels participants als malalts de càncer
Missatges d’ànim dels participants als malalts de càncer

Es va tractar d’un matí carregat d’emocions de la qual ens sentim orgullosos d’haver estat partícips.

I volem aprofitar el primer post d’aquest blog per donar les gràcies a tots els col·laboradors, clients, amics, familiars, etc … que han fet possible que aquesta primera “cursa de les Ciutats” de Terrassa hagi estat tot un èxit.

GRÀCIES i us esperem a la propera edició.